Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dr. Öznur GÜR

Atatürk Çocukları

Neşenin ve haykırışın beden bulduğu, çocuklar… Akıllı ve bir o kadar da, zekiler.

Atasının izinde, bilinçli ve mutlu yarınlarımız, Onlar. Atatürk deyince, dile gelen şiirler, çarpan duygulu, küçük kalpler.

Haykırarak okunan İstiklal Marşı ve içlerinden çıkan büyük güç ve ışık… Atatürk sorulduğunda, doğumundan ölümüne, annesinden babasına, yaptığı tüm savaşlarda ve inkılaplarda, gururla anlatılan bir sonsuzluk.

Damarlarında taşıdıkları kanın ve Türk olmanın gururunun, asilliğini bilerek büyüyorlar. Saygın bir gençliğe adım atıyorlar. Kendileri, nasıl vatan ve bayrak aşkı ile yetişiyorlarsa, çocuklarını da öyle yetiştirme arzusundalar.

Günümüze uygun, daha bilinçli, oya gibi işlenen, yetiştirilen,  dinamiklerimiz.

Farklı çalışan kafaları, teknoloji, bilim ve yapay zeka ile olgunlaşıyor. Her daim, bir adım daha ileri, annenin, babanın, öğretmenin, yetiştiren her bir büyüğün emeklerinin üzerinde olduğu, canımız varlıklarımız, Onlar.

Küçük bedenlerde filizlenen ve olgunlaşan, milli duygular.

Vatan, millet, bayrak ve Atatürk aşkının büyük farkındalığı, Onlar. Atasının izinde, dimdik, yorulmadan, sınır tanımadan büyüyen çocuklar ve yürüyen gençler. Bugün sorulan sorularda fikir üreten, ülkesinin yönetilmesinde düşündüklerini, açıkça söyleyen korkusuzlar, Onlar. Atasının tam da istediği gibi kendine güvenen, bilinçli, sağlıklı, çalışkan ve zekiler. Dünyaya kafa tutacak kadar, bir dünyaya bedel olanlar, Onlar.

Türkiye Cumhuriyeti’ nin 100. Yılına layık, Cumhuriyet’ ini sonsuz geleceğe taşıyacak, hep Atasının izinde, geçmişini bilen, korkmadan, yorulmadan ilerleyen, gücün zekasında ve damarlarda varlığına ant içen, yüce varlıklarımız, siz hep daim olun…

Yaşasın Atatürk çocukları… Yaşasın sonsuz ve parlak geleceklerimiz!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nız, kutlu olsun… Hep gülün, hep mutlu olun. Bayramınız’ ın anlamını bilerek kutlayın, bu muhteşem gününüzü.

Bu bayram, sadece sizin ve Atanız’ dan size özel bir armağan…

Sevgilerimle…

 

 

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER