Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

STEVEN: Hayranlığı hakem yaptı

( GAZETE-SAĞLAM ) Mersin’de

( GAZETE-SAĞLAM ) Mersin’de genç bir kadın eski İngiliz futbolcu STEVEN GERRARD’a olan hayranlığı nedeniyle hakemliğe başladı. Birgün tanışabilme umuduyla başladığı mesleğine saha komiseri olarak devam eden Mardinli Şevin Şimşek, “Liverpol takımı Beşiktaş’la maç yapmak için geldiğinde tanışma şansına eriştim ama bu kez sakatlık nedeniyle amacıma ulaşamadım” dedi.

Mardin Nusaybinli Şevin Şimşek, başarılı bir hakem serüveninin ardından saha komiserliğine geçerek Türk futboluna katkı sunmaya devam ediyor. Daha çok erkeklerin egemen olduğu futbolda, kararlı duruşu ve spora olan ilgisiyle dikkatleri çeken Şimşek’i yeşil sahalarla buluşturan sebep ise çok farklı bir sebebe dayanıyor.

Liverpol takımının eski milli futbolcusu Steven Gerrard’a olan hayranlığı ve birgün onun la tanışabilme umudu Şevin Şimşek’i fulbolla tanıştırdı.  Ancak genç kadın, son yıllarda oldukça yaygın hala gelen kadın futbolu yerine hakemliğe karar verdi.

Futbol hakemi olarak başarıyla görevini sürdüren Şevin Şimşek’in hayali bir süre önce erkek kardeşini kaybetmesiyle başka bir yöne çevrildi.

Erkek kardeşini kaybetmesinin acısıyla bir süre hakemlikten uzak kalan Şimşek, bu kez saha komiseri olarak futbol sahalarında olmayı sürdürüyor. Hala Steven Gerrard’la tanışma umudunu taze tuttuğunu ifade eden Şimşek,  “Hayranı olduğum Steven Gerrard ile tanışabilmemin en olası yolu yeşil sahalarda olmak diye düşünüyorum. Onunla tanışmak için futbol hakemi ve saha komseri oldum” dedi.

Hakemlik kariyerini yükselterek ileride Steven Gerrard’ın görev aldığı bir takımın maçını yönetmek istediğine vurgu yapan Şimşek, “Steven Gerrard’a hayranlığım 2015 yılında başladı ve bir süre sonra tutkuya dönüştü. Kendisini göremesem de şuan çok mutlu olduğum ve sevdiğim hakemlik camiasının içerisinde olmaktan son derece mutluyum. Hala tanışabilme umudumu sürdürüyorum.

Ama bundan daha önemlisi mesleğimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Gerrard, henüz tanışamasam da yaşamımda bana çok farklı ve mutlu olduğum bir kapı açtı. Bu bile yaşamımda çok özel bir yere sahip olmasını sağlıyor” diye konuştu.