Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gezi kararının 2. yılında CHP’li belediye başkanlarından çağrı: Tayfun Kahraman’a özgürlük

İstanbul’un CHP’li belediye başkanları Gezi davasında verilen tutukluluk kararının 2. yılında “Tayfun Kahraman’a özgürlük” çağrısı yaptı.

İstanbul'un CHP'li belediye başkanları

( GAZETE-SAĞLAM ) Gezi Parkı davasında tutuklama kararlarının açıklanmasının 2. yıldönümünde, İstanbul’un CHP’li belediye başkanları Tayfun Kahraman çağrısı yaptı.

2 yıldır tutuklu olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı olarak görev yapan şehir planlama uzmanı Tayfun Kahraman’ın meslektaşı ve eşi Meriç Demir Kahraman, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li ilçe belediye başkanlarının yer aldığı “Tayfun Kahraman’a özgürlük” videosunu paylaştı.

Meriç Demir Kahraman videoya şu notu düştü: “İki yıl boyunca, tek başına katlanılamayacak büyük bir yükün altında bulduk kendimizi. Ama büyük ve güçlü bir aile bizi sevgisiyle sarmaladı. Meslektaşlarımız, öğrencilerimiz, dostlarımız, Tayfun’un üyesi olduğu Atatürk’ün emaneti, baba ocağı Cumhuriyet Halk Partisi ve çalışanı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesi… Tayfun’u tanıyan, seven, güvenen büyük bir ailemiz var. İki senedir olduğu gibi bugün de Tayfun’un sesine ses olan, haktan, hakikatten, adaletten, vicdandan yana olan herkese, başta İstanbulumuzun Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm İBB ailesine yürekten teşekkürler. Eşim, meslektaşım ve kızımız Vera’nın babası, İstanbul’un muhafızlarından Tayfun Kahraman için özgürlük istiyoruz! #TayfunKahramanaÖzgürlük”