Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Seçer; “Bu ülkeyi yönetmeye talibiz”

( GAZETE-SAĞLAM )  Titizlikle

( GAZETE-SAĞLAM )  Titizlikle çalışıyoruz. Hüsnüniyetle çalışıyoruz. Vatan aşkıyla çalışıyoruz. İnsan sevgisiyle çalışıyoruz. Bizim altımızdan bu koltukları alıp götürmek vallahi çok kolay değil. Onun için seçimlerde rakiplerimizin durumu vahim. İşleri güç” ifadelerini kullandı. Seçer, CHP’nin tarihsel birikimine de dikkat çekere k“Bizler bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Onun için önce belediyelere talip olduk. Elbette yoktan var edeceğiz. Var ettik. Dimdik ayaktayız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Pazar günü koşulacak 14. Tarsus Yarı Maratonunun tanıtımı için Yarenlik Alanında yapılan etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.
Tarsus’un medeniyetler şehri olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Seçer, “Tarsus bulunduğu noktadan çok daha ileri noktaları hak ediyor ve gelecektir” dedi.

“DEMOKRASİ ANLAYIŞIMIZ SÖZDE DEĞİL, ÖZDE”

Yarenlik Alanını vatandaşların görüşlerini alarak yenilediklerini, olumlu görüşlerin yanı sıra haklı veya haksız eleştirenler de aldıklarını kaydeden Seçer, vatandaşların görüşlerini önemsediklerini vurguladı.
Seçer, “Bizler medeni insanlarız. Bizler demokrasiyi sindirmişiz. Bizler ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önce kurtardığı, sonra kurduğu bu ülkede laik demokratik cumhuriyetin çatısı altında Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapıyoruz. Bize de bu yakışır. Bizim demokrasi anlayışımız, düşünce özgürlüğü anlayışımız sözde değil, özde. Demokrasi, insan hakları, hukuk devleti, refah toplumu, söz söyleme özgürlüğü, yaşam biçimi özgürlüğü, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden bizlerin arzu ettiği Türkiye bu temel ilkelerin çerçevesinde yönetilen Türkiye’dir” dedi.

“BENİM PARTİM BİLGİLİ, BİRİKİMLİ”

Belediye başkanlarının yaptığı her işin mutlak doğru olmadığına işaret eden Seçer, “Mahkeme kadıya da mülk değildir. Sizlerin tercihiyle, sizlerin güveniyle biz o makamlara ulaştık. Sizler istemediğiniz noktada biz o makamları medeni bir şekilde, demokratik bir şekilde yeni seçilen arkadaşımıza devrederiz. Bizim demokrasi anlayışımız bu. Mahkeme kadıya mülk değil. Babamızın tapulu koltuğu değil. Buradan da herhalde bir şeyler çıkardınız. Ama şunu da açıklıkla söyleyeyim: Biz gece gündüz çalışıyoruz. Titizlikle çalışıyoruz. Hüsnüniyetle çalışıyoruz. Vatan aşkıyla çalışıyoruz. İnsan sevgisiyle çalışıyoruz. Bizim altımızdan bu koltukları alıp götürmek vallahi çok kolay değil. Onun için seçimlerde rakiplerimizin durumu vahim. İşleri güç. Çalışıyoruz. Burada tevazu gösteremeyiz, yoktan vaat ediyoruz. Dimdik ayaktayız. Bizler bilgili, birikimli… Çünkü benim partim bilgili, birikimli. Kökleri bir asır ötede. Bizler bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Onun için önce belediyelere talip olduk. Elbette yoktan var edeceğiz. Var ettik” ifadelerini kullandı.

“BİZİM GENETİĞİMİZDE HARAM YEMEK YOK”

Belediyeciliğin binadan ibaret olmadığını vurgulayan Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizde belediyecilik denince para akla gelir. Bina, imar rantı, beton, yandaşları doyurma, kayırma. Bizde zinhar yok. Bizde tüyü bitmemiş yetimin hakkına tenezzül etme yok. Genel başkanımız da söylüyor. Belediye başkanları sakın harama tenezzül etmeyin. Sakın ola adaletsizlik yapmayın, ayrımcılık yapmayın. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı belediye başkanlarına böyle talimat veriyor. Elbette bu talimat başımızın tacı. Ama bu talimatı vermese de bizim kalbimizde, yüreğimizde, genetiğimizde yetim malı yemek, haram yemek yok. Biz emaneti hakkıyla devralırız, hakkıyla da teslim ederiz.”
“MUSTAFA KEMAL’İN NEFERLERİYİZ”

Son günlerde partisini ve belediyeyi hedef alan medyadaki karalama kampanyalarına da değinen Seçer şunları söyledi:
“Hiç kimsenin endişesi olmasın. Belediyemiz emin ellerde. Basından partimizle ilgili, belediyemizle ilgili kara çalmaları izliyorsunuz. Bizi terörle ilişkilendirmek abesle iştigaldir. Bizim vatanseverliğimizi sorgulamak abesle iştigaldir. Biz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden neferleriyiz. Bu vatana halel getirmeyiz. Ondan emanet aldık, namusumuzla bizden sonraki kuşaklara teslim edeceğiz. Kara çalmalara sakın ola aldanmayın. Bizi sorgulayın. Sen çalıyorsun, çaldırıyorsun, hizmet yapamıyorsunuz diye sorgulayın. Başkan sen çalışmıyorsun, bizim ilçemize hizmet gelmiyor diyeni duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü biz çalışıyoruz. Belediyeniz emin ellerde. Şefkatli ellerde. Merhametli ellerde.”

“BELEDİYE BAŞKANI TÜCCAR DEĞİLDİR”

Konuşmasında Tarsus kamuoyunun yakından takip ettiği Şelale Oteli tartışmalarını da değerlendiren Seçer, yıkılan otelin yerine açılacak tesislerin halka açık olacağını ve Tarsus’un sosyal hayatına renk getireceğini vurguladı.
Seçer, “Belediye başkanı tüccar değildir. Belediye başkanı belediyenin arsasını vereyim 2 dükkan alayım, 10 kat alayım değil. Halka açacak. Bizim belediyecilik anlayışımız bu” ifadelerini kullandı.